Menu

12 SERVERINGER TIL DELING ”FAMILY STYLE”… PR. PERSON 475,-

VÆLGES AF HELE BORDET, KØKKENET SÆTTER MENUEN

TILFØJ 5 GLAS VINMENU… PR. PERSON 450,-

SNACKS

GILLARDEAU ØSTERS…35,-  ANSJOSER…55,-

VENTRESCA TUN…70,- SARDINER…65,-

 

IBERICO, TOMAT CROUTONS…80,-

 ANSJOS, ÆBLE, CROUTONS…50,- VAFFEL, MANGALICA SKINKE, MANCHEGO CREME…85,-

  HUMMUS, OLIVEN, TOMAT…65,- MOZZARELLA, OLIVENOLIE, BASILIKUM…75,-

FORÅRSRULLE, AND, PEANUT, KOKOS…60,- VAGTELLÅR…60,-

CROQUETTES, SVINESKANK & FOIE GRAS…60,-

 

CHARCUTERIE

IBERICO BELLOTA…125,-  COPPA…50,-

RØGET ANDEBRYST…50,-  ANDEPØLSE…50,-  PEBERPØLSE…50,- VALNØDDEPØLSE…50,-

PATE CAMPAGNE…60,-   PATE AF VILDSVIN…60,- ANDERILLETTE…65,-

UDVALG AF CHARCUTERIE…135,-

 

KOLDE RETTER

CECINA, SALTET TØRRET OKSE, SALAT, MANCHEGO, MANDEL VINAIGRETTE…115,-

TATAR, ESTRAGON MAYO, SPRØD KARTOFFEL, ASIER…125,-

FOIE GRAS TERRINE, ABRIKOS, GRILLET BRØD…135,-

CEVICHE AF SLETHVAR, KORIANDER, LIME, CHILI…125,-

 

VARME RETTER

TORSK, HOKKAIDO, VESTERHAVSOST…135,-

PIGHVAR, URTEJULIENNE, BEURRE BLANC…175,-

KAMMUSLINGER, PALMEKÅL, BRUNET SMØR, HASSELNØDDER…135,-

HUMMER HOTDOG, PIQUILLOS, CITRONMAYONNAISE… 195,-

MORKELFRIKASSÉ, HUMMER, BRISSEL…225,-

 

DELEVENLIG BONE-IN RIBEYE – AUSTRALIEN – CA. 1000 GR. STEGT SALAT, BORDELAISE…795,-

ONGLET, JORDSKOK, SHERRYSAUCE…135,-

TOURTE, AND, FOIE GRAS…150,-

BRISSEL, ROSENKÅL, LØGPURÉ…135,-

DUE, FOIE GRAS, SKORZONEORD, DRUER…175,-

KALVEHALETERRINE, FOIE GRAS, SPEJLÆG…150,-

FLÆSKESTEGSSANDWICH…100,-

DUROC RIBS…100,-

 

SIDES

MACARONI GRATIN…65,- RØDBEDE, SOLBÆR, TONKABØNNE…65,- GRØN SALAT…50,-

GRØNTSAGS TEMPURA, MISOMAYO…65,- PADRONS…65,-

JORDSKOKKER, THAIBASILIKUM, SHERRYSAUCE…65,-

 

OST

COMTE…60,-  TOMME DES CROQUANTS…60,- ÉPOISSES…60,-

ROQUEFORT…60,-   BRILLAT SAVARIN…60,-

2 OSTE…80,-    5 OSTE…150,-

 

SØDT

CHOKOLADE, PISTACIE, VANILJEIS…100,- SOLBÆR, FLØDEIS, PEKANNØD, CHOKOLADE…85,-

PÆRE, KARAMEL, ROSMARIN IS…85,- MADELEINE, BROMBÆR…85,-

ÆBLE, HAVRE, MYNTE…85,- PETIT FOUR…35,-