Selskaber

 

Selskaber – Pluto
Vi vil rigtig gerne være vært for dit selskab. Ved selskaber på 8 personer og derover, skal menuen aftales på forhånd. Vi anbefaler vores 12-serverings menu “family style” til deling til kr. 475,- pr. person, som køkkenet sætter på dagen. Her får man 12 dele-retter, som bliver serveret over 4 gange. Det fungerer rigtig godt ved større selskaber og giver en super hyggelig og afslappet stemning omkring bordet. Der kan også sammensættes vinmenuer og div pakke løsninger. Mail til os på info@restaurantpluto.dk og få det hele tilsendt.

 

Private Dining
Her på Pluto har vi ikke et separat lokale, men vores menuer og pakker kan serveres i Retour Steak Vesterbros hyggelige kælder, hvis man lejer hele lokalet. Kælderen har egen bar. Mail vores event manager på maria@restaurantpluto.dk med ønsker.

 

Frokost selskaber
Pluto har normalt lukket til frokost, men ved henvendelser på større selskaber lejer vi gerne Pluto ud til frokost selskaber og events. Også hvis det f.eks er barnedåb om søndagen. Vi skal blot være klar til aften service. Mail vores event manager på maria@restaurantpluto.dk med ønsker.

 

Selskaber ud af huset
Vi har stor erfaring med selskaber ud af huset. Hvor vi rykker ud med vores kokke og tjenere. Det kan både være hjemme til 10 gæster, på hovedkontoret for et større firma event, eller bryllup på en særlig location. Vi følger idéer og ønsker til dørs. Mail vores event manager på maria@restaurantpluto.dk med ønsker.