Menukort
FAMILY-STYLE/SHARE
PLUTO 10 SERVERINGER
TIL DELING ”FAMILY STYLE”
PR. PERSON 495
VÆLGES AF HELE BORDET, KØKKENET SÆTTER MENUEN
TILFØJ ALKOHOLFRI COCKTAILMENU
PR. PERSON 295
TILFØJ 4 GLAS VINMENU
PR. PERSON 495
SNACKS
GILLARDEAU ØSTERS
PR. STK 45
ANSJOSER
85
SARDINER
85
VAFFEL, MANGALICA SKINKE, MANCHEGOCREME
115
ARANCINI, SAFRAN RISOTTO, TALEGGIO
110
CONFITERET VAGTELLÅR
135
RÖSTI, TRØFFEL, SORT HVIDLØGSCREME
135
30G ROSSINI GOLD CAVIAR, CRÉME FRAICHE, RÖSTI
595
CHARCUTERIE
SORTFODSSKINKE
135
TRØFFELPØLSE
125
LOMO
75
FENNIKELPØLSE
75
SAUCISSE BATON
95
GRIS, SVESKE OG BRANDY PÂTÈ
75
ANDERILLETTE
75
UDVALG AF CHARCUTERIE
185
KOLDE RETTER
TATAR, THAI BASILIKUM, MYNTE, CITRONGRÆS, KORIANDER
165
CRUDO, HELLEFLYNDER, KOSHO, PISTACIE, AVOKADO, JALAPENO
175
BABA GANOUSH, ZAATAR, KAFFIR LIME, HASSELNØDDER, SESAM
95
GRØNT OG VEGETARISK
SØD KARTOFFEL, SATAY, PEANUTS, FRITTEREDE LØG
135
HJERTESALAT, MISO, INGEFÆR, SESAM, PARMESAN
115
RAVIOLI, SPINAT, PORRE, PECORINO, SHIITAKE, KEJSERHAT
215
PITHIVIER, KARTOFFEL, TROMPETSVAMP, TRØFFEL, JORDSKOKKEPURÈ
245
FISK OG SKALDDYR
TORSK, SPIDSKÅL, SYLTEDE GULE BEDER, KOSHO BEURRE BLANC
185
HUMMERHOTDOG, CITRONMAYO, PIQUILLOS, PERSILLE
210
HELLEFLYNDER, SAVOYKÅL, BACON, PORRE, MUSLINGESAUCE
215
CASARECCE PASTA, PUTTANESCA, ANSJOS, STRACCIATELLA, BASILIKUM
185
KØD
SIRLOIN, LØGKOMPOT, FOIE GRAS CROUTON, SAUCE BORDELAISE
285
CASSOULET, BØNNER, STEGT SVINEBRYST, SALSA VERDE
165
ANDEBRYTS, RØDBEDE, RØGET KIRSEBÆR, KIRSEBÆRSAUCE
195
OST
COMTÉ
65
MORBIER
65
GAMMEL KNAS
65
HVID DAME
45
TALLEGIO
65
BRILLIAT SAVARIN
65
BLEU D’AUVERGNE
65
***
2 OSTE 95
5 OSTE 165
DESSERT
AFFOGATO, ESPRESSO, VANILJEIS
75
CHOKOLADE, HASSELNØD PRALINÉ, VANILJEIS
95
ÆBLESORBET, HONEYCOMB, CREME FRAICHE, BAGT ÆBLE
95
FYLDTE CHOKOLADER
65
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.