Vinbar

Velkommen til Pluto Vinbar

Vinbaren er en integreret del af restauranten, hvorfra der altid kan bestilles de samme retter som udbydes til de siddende gæster i restauranten, såvel som snacks – blot med en kortere vej til Plutos vinkort med stort udvalg af vin på både glas og flasker.

Plutos vinbar har sin egen indgang, separat fra Restaurant Pluto i Borgergade i København, men stilen, gastronomien og vinen er nøjagtig det samme, dog med rammerne af at sidde i et mere intimt rum. 

I Plutos vinbar er der mulighed for at nyde et enkelt glas af et af Københavns bedste vinudvalg, såvel som rummelighed i baren til at gæster kan bestille Plutos klassiske 10 serveringer family style. Baren udnytter lokalerne fuldt ud og skaber et mere uformelt rum, for selskaber der ønsker at nyde godt af restaurantens fantastiske vinkort, uden nødvendigvis at skulle reservere aftenen til en række serveringer eller fast vinmenu. 

Restaurant Pluto har længe været en kending i det Københavnske byliv. Baren spiller ikke en uvæsentlig rolle, da vinkortet indeholder tilpas interessante vine til at kunne overraske de fleste vinkyndige. Dertil kommer, at vi hos Pluto vinbar kan byde på vinudvalg for mange forskellige præferencer – i både drue, alder, oprindelse og i budgetramme. 

Placeringen midt i København, samt restaurantens høje niveau og omdømme forpligter til at præstere en sammenlignelig stemning og selvsamme uprætentiøse rammer i Pluto Wine Bar, som vores restaurantlokale er kendt for. Derfor har vi bevaret de cool, New Yorker-inspirerende omgivelser og family style-dining konceptet, tilsat den stemning, der kommer af at sidde i mere intime og rummelige omgivelser.

Med Pluto vinbar kan man som gæst forvente den intimitet, der opstår, når man sidder helt tæt på restaurantens hjerte, som både køkken og bar repræsenterer. Stemningen er mere intens og muligheden for small-talk med tjenerne og bartenderne om cocktail og vinudvalget opstår mere naturligt. 

Pluto er kendt både i- og uden for København, blandt andet for at være blevet tildelt en Bib Gourmand af Michelin, på baggrund af madens kvalitet og dets prisleje, som de fleste kulinarisk interesserede danskere og turister, kan være med på. 

Pluto Vinbar er et ekstra lille twist til Pluto restaurant, som bidrager til at skabe rum til flere gæster og selskaber. Der kan derfor nydes endnu mere stemning, gastronomi og vinkort af høj kvalitet, midt inde i Københavns pulserende kultur.