Selskab

STØRRE GRUPPER

Ved selskaber på mere 8 personer, tilbyder vi vores 10-serverings menu “family style” til deling til kr. 495,- pr. person. Her får man 10 dele-retter, som bliver serveret over 4 gange. Man starter med snacks og charcuteri, herefter får man forskellige fiske og grønt retter, dernæst kødretter og slutter af med desserter.

PRIVATE EVENTS

Pluto har mange muligheder for afholdelse af forskellige private arrangementer. For selskaber på 20 gæster og opefter, tilbyder vi plads i Pluto Wine Bar. Her er god akustik og stemningsfulde lokaler, der skaber hyggelige rammer om jeres selskab. Her er eget barområde, cocktailbar samt alle de kendte værter fra Pluto. Pluto Wine Bar har separat indgang til venstre for Pluto.Pluto har mange muligheder for afholdelse af forskellige private arrangementer.


Selskabslokaler i midten af byen

Restaurant Pluto ligger centralt i København med både den ordinære restaurant og vinbar, samt vores selskabslokaler, som kan benyttes af selskaber fra 20 personer og mere.

Hos Restaurant Pluto har vi en del muligheder for at afholde forskellige arrangementer og events i Pluto Wine Bar, som er stemningsfyldte og rummelige lokaler midt i København med god akustik. Selskabslokalerne ligger i forlængelse af vores restaurant og har separat indgang, således at selskabet kan nyde passende privatliv ved f.eks. taler, præsentation af menuen og fri for forstyrrelser – jeres helt eget.

Samme kvalitet som i Restaurant Pluto

Vores selskabslokaler har eget barområde og cocktailbar, så gæster ikke behøver at forlade selskabet, når man ønsker at bestille cocktails eller høre om vinudvalget. Ligeledes kan vi tilbyde vinmenu til selskabsmenuen, med udgangspunkt i Plutos alsidige og velassorterede vinkort, hvis man i stedet ønsker at bestille specifikke flasker til arrangementet.

Stemningsfulde lokaler i indre København

Restaurant Plutos selskabslokaler midt på Borgergade i København modtager ofte mange roser for vores hyggelige stemning, den New Yorker-inspirerede indretning, der skaber lidt mere afslappede rammer for den gastronomiske oplevelse, samt for vores dygtige kokke, tjenere og værter. Pluto er også blevet tildelt den eksklusive Bib Gourmand, af Michelin Guiden København, der foreskriver, at restauranten er good value cooking ifølge deres eksklusive smag.

Disse elementer – lige fra den rustikke indretning og sæsonprægede menu til det gastronomiske niveau – der skal til at opnå en Bib Gourmand, er alt sammen noget, der også afspejles i vores selskabslokaler. Lige såvel som restauranten har gjort sig kendt i København, på sit gode værtskab og sin hyggelige atmosfære, er Plutos selskabslokaler en private dining experience, hvor menuen fortsat serveres family style med 10 serveringer.

Selskabslokaler i København til forskellige selskaber

Som udgangspunkt har vi hos Pluto sammensat to forskellige forslag til, hvordan et arrangement i vores selskabslokaler i København kan forløbe og menuen kan se ud. Her kan vi tilbyde Pluto Pakken og Pluto All Night, hvor den mest væsentlige forskel er ankomsttid, fri bar efter middagen og lukketidspunktet for sidstnævnte Pluto All Night.
Kuvertprisen for Pluto Pakken er kr. 1.050,- med vinmenu inkluderet og kr. 600,- uden vinmenu.
Pluto All Night har en kuvertpris på kr. 1.650,- med vinmenu og kr. 1.200 ,-, skulle man ikke ønske vinmenu til.
Derudover vil der i begge muligheder være følgende inkluderet: Velkomst punch, 10 serveringer family style, mineralvand og kaffe.

Pluto ligger i indre København og har kort afstand til metro og taxa-holdeplads. Et arrangement i Pluto Wine Bar kan dermed nemt tilgås af alle gæster, samt har gode faciliteter til at komme hjem sent på aftenen.

Ved forespørgsler til selskabslokalet, skal henvendelser ske til info@restaurantpluto.dk