Information Private events

Private Dining

Der er en lokaleleje på DKK 5000 ved alle arrangementer og et minimumsforbrug på DKK 20.000 søndag til torsdag, og DKK 35.000 fredage og lørdage.

Vi lukker kl. 24:00, medmindre der på forhånd er aftalt et bar set-up indtil 01:30 (om søndagen lukker vi kl. 23:00).

Ændringer

Ændring af det bekræftede antal gæster, skal ske senest 48 timer før reservationstidspunktet. Hvis der forekommer ændringer af dette efterfølgende, forbeholder vi os retten til at kræve betaling for sidst aftale antal gæster. Dette begrundes i forberedelse og indkøb til det aftalte arrangement.

Skulle der forekomme ændringer til reservationen, f.eks. i ankomsttidspunkt, specielle diæter, m.v., bedes I kontakte restauranten hurtigst muligt.

Ændringen inden dagen: skriv venligst til info@restaurantpluto.dk.
Ændringer på selve dagen: ring venligst direkte til restauranten på +45 3316 0016.
Vi modtager ikke sms’er og vores bekræftelses sms’er kan ikke besvares.

Betaling
Ønsker I at betale via sende regning, skal dette aftales på forhånd. Der kan forekomme administrationsgebyr herved.
Ved betaling med danske og europæiske firmakort, samt kreditkort udstedt uden for Europa, vil der forekomme et betalingsgebyr

Aflysning

Skulle I være nødsaget til at aflyse jeres reservation eller rykke den til en anden dag, bedes I give skriftlig besked til restauranten på e-mail info@restaurantpluto.dk senest 1 måned inden ankomsttidspunktet. Vi gør opmærksom på, at grundet den store efterspørgsel på lokalet, er vi nødsaget til at udskrive en regning, på den aftalte kuvertpris pr. person, hvis der ikke aflyses i rette tid.

Aflysning er kun gyldig via mail.

Udeblivelse

Vi gør opmærksom på, at grundet den store efterspørgsel på et bord i restauranten, er vi nødsaget til at udskrive en regning, på den aftalte kuvertpris pr. person, hvis I af den ene eller anden årsag udebliver fra at dukke op på aftenen, uden at give os besked, da vi i sådanne tilfælde ellers ville stå med forberedt mad samt et bord, som vi kunne have reserveret til andre gæster. På forhånd tak for forståelsen.